Nieuwe blog via mail binnenkrijgen?

donderdag 5 september 2013

De vakantie is weer voorbij...

De kinderen hebben heerlijk genoten van een paar weken geen school. Ze hebben het vorig schooljaar van de wereldschool afgerond door heel hard te werken, samen met juf Hanna. Zij wilde, voordat ze weer terug naar Nederland zou gaan, graag het jaar helemaal afgerond hebben. En dat is gelukt!We hebben ondertussen afscheid van haar genomen door in een stukje bos te gaan wandelen met elkaar en als afsluiting een ijsje te gaan eten in de stad. De kinderen hebben het erg gezellig bij haar gehad!

Eerder,in juli,  hebben we bezoek gehad van Jan Willem (broer van Marieke) en Nathan. Neelke en Aron hadden nog school, maar er was ook tijd voor andere leuke dingen. We zijn o.a. naar het meer geweest, hebben gewandeld en er zijn een heleboel spelletjes Monopoly gespeeld. De juf was heel blij dat er versterking kwam om een slang te lijf te gaan..


De laatste drie weken hebben ze echt vakantie gehad. In het begin was het wel even denken, wat ze allemaal konden doen nu de hele dag voor hen lag. Maar uiteindelijk hebben ze heerlijk gespeeld in en om het huis, samen met Nederlandse en Malawiaanse vriendinnen en vriendjes. Met de pop, touwtje springen, kwartetten in de boomhut, kleien met zand en water, ´s avonds met z´n allen in het donker rond het kampvuur in de tuin..


...en een stuk rijden op een hobbelige zandweg richting het volgende dorp boven op de auto van oom Jaap en tante Aukje.Als gezin hebben we ook een weekendje met elkaar genoten van zonsopgang, water en strand 
aan het prachtige Lake Malawi.Ondertussen is er hard gewerkt bij de School of Blind  aan de fundering van de nieuwe slaapzaal.
We kijken uit naar de groep van Cypressa die volgende week zaterdag hoopt aan te komen om twee weken mee te gaan bouwen. En we zien ook uit naar de nieuwe juf, Sifra !

2 opmerkingen:

  1. mooie foto's. we hebben erg veel zin om jullie weer life te zien en spreken.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn als je wilt reageren op onze blogberichten.